We zijn zo druk met vanalles en nog wat, dat je er niet aan moet denken dat je ook nog de oven moet gaan schubben. Maar later heb je daar dan weer spijt van als je de oven weer open doet. Maar het hoeft allemaal niet zo vermoeiend te zijn. Daarom 3 tips om je keuken schoon te houden, zoals een beton cire muur keuken.

1.  Muur

De muur in de keuken is altijd een probleem. Olievlekken die er moeilijk uitgaan en spetters van allemaal kruiden en etenswaren. Soms werkt jif, maar als je geen beton cire muur keuken hebt, dan ben je best wel ver van huis om het helemaal schoon te krijgen. Zo’n muur is namelijk erg makkelijk schoon te houden en speciaal gemaakt daarvoor. Je kan ook online wat oma’s recepten voor schoonmaakmiddel zoeken, die werken meestal beter dan het spul dat je in de supermarkt koopt.

2.   Kleine stapjes

Doe de kleine dingen wat vaker. Zoals een kleine afwas 2 of 3 keer per dag, dat werkt veel beter dan 1 grote afwas. Daar heb je dan ook helemaal geen zin in. Ook kan je beter elke keer als je kookt, even een sponsje over alles halen, dan pas na 3 dagen. Je kan ook na de afwas wat baking soda met essentiële olie mixen en dat in de gootsteen sprenkelen. Dit zorgt voor een erg fijne geur in je keuken.

3.    Tevreden

Zorg ervoor dat jij tevreden bent met jouw keuken. Een keuken die er niet leuk uitziet, en die volgestopt is met spullen die je niet wil hebben, wil niemand schoon houden. Het is belangrijk dat je waardering voelt voor zo’n plek die mooi is met de gekozen kleuren. Soms moet je dan even wat grotere beslissing maken, zoals misschien toch een beton cire muur keuken aan te schaffen, maar dat zal het dan waard zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *