Altijd je haag mooi in model

Toolnation

Heb je een mooie tuin die afgewerkt is met een mooie groene haag, dan wil je dat deze natuurlijk mooi in model blijft. Het is geen mooi gezicht als de takken en bladeren alle kanten op springen, en er totaal geen model meer in zit. Door gebruik te maken van heggenscharen zorg je ervoor dat jouw haag altijd mooi is, een elektrisch model is ideaal en eenvoudig in gebruik. Er zijn verschillende soorten scharen bij Toolnation in het assortiment, zowel op benzine als elektriciteit.

Belangrijke kenmerken

Iedere schaar heeft natuurlijk zijn eigen kenmerken, toch is het belangrijk om bij heggenscharen op bepaalde dingen te letten. Het lengte van het snijblad is een van de essentiĆ«le dingen, hoe minder keer je over een haag hoeft te gaan hoe strakker het eindresultaat is. Maar ook de dikte van de takken die je wilt snoeien is ook een belangrijk aandachtspunt, ga je voor een enkel of dubbelzijdig mes. Is je haag niet zo breed, dan is een kort snijblad in de meeste gevallen beter hanteerbaar. 

Toolnation

Wat voor model is geschikt?

Ook voor de aandrijving zijn er verschillende modellen heggenscharen, neem je een model wat elektrisch is of ga je voor een model op benzine. Een benzinemodel is sterker als een model wat werkt op elektriciteit, nadeel van elektriciteit is wel dat je altijd met een snoer bij je werk zit die je door kunt knippen. Een model op een accu is ook een optie, maar over het algemeen zijn deze modellen niet zo krachtig. Een benzine model is vooral geschikt als je een grote tuin hebt, nadeel is wel dat ze veel geluid maken.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*