Bodyfit

Een eigen zwembad aanleggen, wie droomt daar nu niet van? Het lijkt een flinke verbouwing van je tuin maar als je de ruimte hebt, is het een hele prettige aanvulling van je tuin. Niet alleen voor jezelf maar voor het hele gezin.

Zwembad aanleggen

Een zwembad aanleggen in je eigen tuin, hoe regel je dat?

Rustig baantjes trekken in de buitenlucht? Een verfrissende duik op warme zomerdagen? Waterpret voor de kinderen? Met een eigen zwembad kun je alle kanten op. Toen wij besloten tot een zwembad aanleggen hebben we ons goed laten informeren. Op internet gezocht naar informatie, in ons eigen netwerk nagevraagd naar ervaring en uiteindelijk een paar winkels bezocht. We hebben uiteindelijk een zwembad aangeschaft bij een echte specialist. Dealer van het bekend met Starline en bovendien met een eigen fabriek waar ook zwembaden op maat gemaakt kunnen worden. Bij deze specialist hadden we genoeg mogelijkheden om een goede keuze te kunnen maken.

Zwembad

Waar moet je rekening mee houden?

We hebben ons eerst goed voor laten lichten over de mogelijkheden. De medewerker die ons hielp, heeft eerst onze wensen in kaart gebracht. Hij stelde veel vragen over de afmetingen, de ondergrond, ons budget en wat we met het zwembad wilden. Vervolgens liet hij ons een aantal mogelijkheden zien en vertelde het een en ander over de kenmerken. Niet alleen de productspecificaties kwamen aan bod maar ook het onderhoud. Goed onderhoud is immers belangrijk voor de levensduur van het het zwembad. Bovendien moet je goed weten hoe je de kwaliteit van het water goed moet houden om te zorgen dat het schoon en veilig blijft. Hij vertelde ons ook over de mogelijkheden om het onderhoud van je zwembad uit te besteden aan het bedrijf. Hierdoor hoef je zelf weinig extra tijd meer te besteden aan je zwembad.