mooi plekje voor jezelf

Het is altijd wel druk in mijn huis. Normaal gesproken vind ik het een best mooi gezicht, mijn kinderen die zich klaarmaken voor school en het huis bij wijze van spreken door rennen omdat zij op zoek zijn naar een bepaald dingetje. Vooral in de schoolperiode is het ‘s ochtends druk en onrustig in huis. Iedereen wilt de badkamer gebruiken om zich klaar te maken. Niet alleen mijn kinderen die zich klaar moeten maken voor school, maar ook mijn man en ik hebben tijd nodig in de badkamer om ons klaar te maken voor onze werkdag. En over het gebruik van de badkamer is regelmatig wel een discussie. Vaak ben ik de eerste die wakker is, maar wanneer ik op het punt sta om de badkamer te gebruiken om daar mijn haar en make-up te doen, is mijn oudste dochter me vaak al voor. Omdat ik toch ‘s ochtends graag mijn haar en make-up wil doen heb ik daarom een kaptafel voor mijn slaapkamer aangeschaft.

handig voor de slaapkamer

Mooie make-up tafel met spiegel

Het uitzoeken van een goede kaptafel ging me toch wat moeilijker af dan ik had verwacht. Ik vond het belangrijk dat een kaptafel goed bij het interieur van mijn slaapkamer ging passen. En daardoor vielen er dus behoorlijk wat opties weg. Ik had de hoop al een beetje opgegeven, tot ik bij perfecthomeshop.eu een leuke kaptafel tegen kwam. Deze tafel was precies wat ik zocht en ging ook mooi in de slaapkamer passen. De tafel zelf kwam met een spiegel en dat vond ik echt heel handig. Ook was de tafel met spiegel wit gemaakt en zo past het in iedere slaapkamer, dus ook in die van mij. Bij het zoeken naar een goede tafel met spiegel kwam ik al snel tafels tegen die spiegels hadden in allerlei speelse en vintage vormen. Voor mijn kamer was ik juist op zoek naar een wat strakker design, en bij Perfecthomeshop heb ik dat gevonden. In de tafel zitten ook lades die mogelijkheid geven om mijn make up in op te bergen. Zo hoef ik niet bang te zijn voor een rommelige tafel en kan ik in het vervolg op mijn gemak mijn make-up doen.

leuke tafel met spiegel