Hoe je een verhuizing soepel en snel kunt laten verlopen

Verhuizen tijdens deze corona periode kan best een aardige klus zijn. Met momenteel maximaal 3 mensen over de vloer, kun je geen volledig klusteam oproepen. Het kan dus nog best een uitdaging zijn, naast de stress die een verhuizing sowieso altijd al met zich meebrengt. We proberen met deze blog je wat handvatten te geven waardoor je verhuizing op rolletjes loopt. 

Maak een verhuischecklist

Maak een volledige verhuischecklist met een tijdsspan van een langere periode (voor, tijdens en na de verhuizing). Of beter nog: download een gratis verhuischecklist online, dat kan je al tijd besparen. Daarnaast is een checklist natuurlijk erg handig, doordat je niets vergeet en vooral ook precies weet waar je aan toe bent. Met een goede planning ben je al halverwege. Als je ook nog met kleine marges werkt (want er loopt hoe dan ook iets uit), dan ben je verzekerd van een soepele verhuizing. Althans de uitvoering is ook nog wel belangrijk.

Breng een verhuisteam samen

Hoewel het nu misschien lastig is om veel mensen te laten helpen om je verhuizing soepel te laten verlopen, kun je natuurlijk wel mensen in je oude huis en in je nieuwe huis. Het bestickeren van verhuisdozen en het inpakken van dozen is daarbij al een goede taak die zeker niet onbelangrijk is. Een paar sjouwers voor het sjouwen van zware meubels is ook altijd erg handig. 

Denk je dat het lastig wordt zelf een team neer te zetten? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om betaalde krachten op te roepen. Zoals een verhuisbedrijf die je volledig kunnen ontzorgen tijdens je verhuizing. Ons advies: Kies een verhuisbedrijf uit jouw regio. Ga je naar Rotterdam verhuizen, kies dan voor een verhuisbedrijf in Rotterdam. Groot voordeel is dat je geen voorrijkosten hoeft te betalen en de verhuizing over het algemeen ook gewoon een stuk soepeler kan verlopen. Soms kan het ook nuttig zijn om specifieke verhuismaterialen zoals een verhuislift te huren. Daarmee kun je vanuit een bovenwoning eenvoudig zware materialen zoals een piano verhuizen

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*