Kies gangverlichtingsarmaturen die bij jouw stijl passen

Wanneer heb je voor het laatst je gang van dichtbij bekeken? Misschien gebruik je de gang als een eenvoudige doorgang van punt A naar punt B, maar heb je nooit nagedacht over het belang van de rol van de gang in jouw huis. Ook deze ruimtes verdienen wat licht met prachtige halverlichting.

De gang met halverlichting wordt meestal niet gezien als het middelpunt van het huis. Voor het grootste deel fungeert de gang alleen als een verbindingspunt tussen de verschillende delen in onze huizen. Waarom verander je dit vaak over het hoofd geziene deel van het huis niet ook in een mooie en goed doordachte ruimte. Er zijn genoeg halverlichting mogelijkheden!

Inbouw verlichtingsarmaturen zijn een andere ideale oplossing voor het verlichten van donkere gangen met behulp van halverlichting. Dit type armatuur is perfect om schoonheid, stijl en visueel belang aan de ruimte toe te voegen zonder veel ruimte in te nemen, wat belangrijk is bij dit soort toepassingen. Plafondverlichting hoeft niet saai te zijn, zoek naar een armatuur die zowel bij de rest van je interieur past en tegelijkertijd een unieke stijl en flair toevoegt aan een ruimte waar de meeste mensen niet veel aandacht aan besteden. Probeer een unieke afwerking zoals donker brons of zwart, en ga op zoek naar bijzondere kleurstijlen voor een look die elke keer weer indruk zal maken op gasten. Wandkandelaars zijn ook een populaire keuze voor huiseigenaren die hun gangen willen verlichten door halverlichting dat van boven naar beneden schijnt, lijken gebieden groter en door het compacte formaat van schansen ziet het er niet druk uit.

Spoorverlichting wordt niet vaak gezien in halverlichting, dus als je voor dit type verlichting kiest, zorg je ervoor dat de ruimte opvalt. Spoorverlichting is vooral geweldig als je je gangen gebruikt om kunst te laten zien. De flexibiliteit van railverlichtingsarmaturen biedt een eindeloze mogelijkheden voor creatieve verlichting en zou een ideale manier zijn om familiefoto’s of de kunstcollectie te laten zien.

Als je echt een statement wilt maken in de , probeer dan eens niet-traditionele verlichting zoals lichtslingers, terraslampen of lantaarns! Hoewel deze lampen misschien niet zo praktisch zijn als sommige van de hierboven genoemde opties, creƫren ze een mooie, leuke sfeer die direct indruk zal maken op de gasten.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*