Als het aankomt op lampen zijn er ontzettend veel verschillende soorten. Ben je op zoek naar verlichting voor in je woning of bijvoorbeeld voor op kantoor, dan kan het best lastig zijn om een keuze te maken. Lampen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Hieronder vind je een overzicht van verschillende lampen die er zijn, zodat het misschien al wat makkelijker wordt om een keuze te maken.

LED lampen

Tegenwoordig zijn LED lampen erg populair. Deze lamp brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo gaat hij veel langer mee en is de lamp zuinig. Wel is het zo dat LED lampen vaak duurder zijn dan bijvoorbeeld spaarlampen. Ook is het licht relatief wit en dat is niet altijd gewenst.

Spaarlampen

Ook spaarlampen worden vaak gebruikt. Deze lampen zijn duurzamer dan gloeilampen en zijn vaak dimbaar. Zo creëer je een sfeervolle ruimte. Toch kleven er ook nadelen aan spaarlampen: ze verbruiken bijvoorbeeld veel energie en zijn niet goed voor het milieu. Ook kan het even duren voor de lamp volledig brandt.

Halogeenlampen

Dan zijn er ook nog halogeenlampen. Deze geven meestal een helderder licht dan gloeilampen en zijn eveneens dimbaar, wat ten goede komt van de sfeer in je huis. Toch verbruikt deze lamp minder energie dan de gloeilamp. Wel kan dit licht erg fel zijn.

Verschillende merken

Heb je eenmaal besloten voor een bepaalde lamp te gaan? Dan zul je ook nog moeten bedenken wat voor merk je het liefste zou willen. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten, waaronder bijvoorbeeld ztahl en It’s About RoMi. Deze lampen vind je bij lampenshoponline.com. Twijfel je voor welke lamp je moet gaan? Dan is het goed om even een kijkje te nemen op de website hierboven. Zo kun je vast wat inspiratie opdoen en eventuele vragen die je hebt stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *