Leuke ideeën voor de inrichting van je nieuwe woning

Onlangs een nieuw huis gekocht en op zoek naar wat inspiratie voor de inrichting van je nieuwe paleisje? Of woon je al in je nieuwe woning maar moet is het nog niet echt gezellig in je woning, doordat de inrichting nog wat te wensen over laat. Dan ben je hier aan het juiste adres. We gaan je wat leuke ideeën geven die het inrichten van je nieuwe woning leuk (en goedkoop) maken. 

De kringloopwinkel

Nog altijd staat de kringloopwinkel bij veel mensen bekend als winkel met vooral heel veel oude meuk, dat imago zal wellicht nooit veranderen. En dat is eigenlijk wel jammer. In de kringloopwinkel kun je echt leuke spullen vinden voor een zacht prijsje. Dat is natuurlijk heel interessant. Ook kun je er gewoon goede ideeën opdoen, dan hoef je misschien nog niet eens iets te kopen, maar heb je wel wat nieuwe inspiratie op gedaan. Probeer het eens, je wordt er nooit dommer van namelijk. Gooi de schroom van je af en probeer het eens bij de lokale kringloop. Wie weet verrast het aanbod je wel.

Maak een moodboard

Iets wat interieurdesigners eigenlijk altijd doen. Het maken van een moodboard. Dit is nog best leuk ook. Veel mensen beseffen bij het maken van een moodboard pas hoe creatief ze eigenlijk wel niet zijn. Daar kun je dan lekker mee sparren met je partner. Nieuwe ideeën kun je weer van je lijst verwijderen en je kunt meerdere varianten maken om te kijken wat het beste bij jullie past. Na het maken van een moodboard kun je de specifieke spullen bij de juiste winkel gaan zoeken. Als je dat ook nog eens handig plant, hoef je niet 10x heen en weer te rijden en bespaar je ook nog eens op je benzine. Dat is een win-win situatie!

De verhuizing

Moet je nog gaan verhuizen? Dan is het goed om daar ook een lijstje voor te gaan maken. Welke zaken moeten er mee worden verhuisd. Wat wil je verkopen via Marktplaats. Dan moet je alle spullen inpakken en stickeren en kun je met een verhuishulp gaan werken aan je verhuizing. Verhuisdozen inpakken, sjouwen en naar je nieuwe woning brengen. Zie je dat niet zitten? Dan kun je ook eens een verhuisbedrijf uit jouw regio benaderen. Dat scheelt weer in de kosten en zo kun je een goedkope verhuizing regelen.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*