Bent u op zoek naar een opslagruimte met bepaalde afmetingen, of naar een opslagruimte voor een bepaald budget? Of toch een opslagruimte in de buurt van Oosterhout? Dan bent u bij easybox aan het juiste adres! Bij easybox bieden wij door hele Nederland opslagruimtes aan van verschillende afmetingen, voor allerlei soorten prijzen. In totaal hebben wij een groot aantal opslagruimtes in Oosterhout, maar ook door de rest van Nederland zoals bijvoorbeeld bij Rotterdam, Amersvoort of Utrecht. U bent bij ons aan het juiste adres voor een mogelijkheid om uw spullen tijdelijk op te bergen. Wij bieden vrijblijvend een rondleiding aan door ons gebouw, zodat u kan zien hoe de opslagruimtes er uit zien!

Onze opslagruimtes

Omdat easybox door heel Nederland opslagruimtes aanbied, nemen wij de veiligheid van uw opgeslagen goederen zeer serieus. Daarom streven wij naar 100% klantvriendelijkheid en de best mogelijke service! Daarnaast zorgen wij er voor dat uw opslagruimte 24/7 beschermd en veilig is. Wij willen u verzekeren dat u de juiste keuze maakt, en daarom bieden wij vrijblijvend een rondleiding aan zodat u een kijkje kan nemen bij opslagruimtes van verschillende grootten. Onze medewerkers helpen graag met het vinden van een box die aan uw wensen voldoet!

Bij het huren van een opslagruimte bij easybox heeft u veel voordelen:

  • Veilige opslag
  • Elk formaat en budget
  • Flexibele huurtermijn
  • 7 dagen per week toegang
  • Vrijblijvende rondleiding

Onze gebouwen bieden een opslagruimte voor elk budget. Dit is omdat de opslagruimtes verder in het gebouw minder makkelijk bereikbaar zijn, en daarom minder kosten. Daarnaast zijn er ook verschillende maten opslagruimtes, en natuurlijk geld daarvoor hoe groter de ruimte, hoe hoger de prijs.

U kan bij ons al per 14 dagen een huurcontract krijgen, en daarna opzeggen wanneer u wilt. Een langer huurtermijn is natuurlijk goedkoper. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste opslag ruimte voor u, zodat u zelf geen zorgen hoeft te maken over prijs. Neem gerust een kijkje op onze website over de prijzen van de opslagruimtes, of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Daarnaast kan u bij al onze verstigingen ook gebruik maken van onze transportkarren. Zo kan u gemakkelijk vanaf de ingang of autobox uw spullen vervoeren naar uw eigen opslagruimte. Heeft u interesse? Neem dan snel een kijkje op onze website, of neem contact op en vind de juiste opslagbox voor uw toepassing, in uw buurt!

easybox: Voor uw opslag

Wij vinden het belangrijk dat uw eigendommen veilig zijn, en dat u er zo veel mogelijk bij kan. Daarom kan u tussen 6.00 en 23.00 bij uw eigen opslagruimte. Bovendien zijn er ook nog een paar boxen makkelijk bereikbaar per auto, zodat u gemakkelijk uw spullen kan laden en lossen.

Al onze vestigingen zijn volledig beveiligd met camerabewaking 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Een unieke code per klant zorgt er voor dat u veilig de vestiging kan binnenkomen, en niemand anders. Zo kunnen wij de veiligheid van uw spullen garanderen, tegen elk budget!

Neem dus gerust een kijkje op onze website, of neem contact op met ons voor uw opslagruimte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *