Vaak is een spiegel net te klein of te groot, en past deze niet goed in de ruimte. Met een spiegel op maat heb je altijd het goede formaat spiegel, ongeacht waar deze moet komen te hangen. Of je nu een spiegel wil voor in de slaapkamer, of voor de badkamer die precies bij je badkamermeubel moet passen. Het mooie is ook dat een spiegel verkrijgbaar is in verschillende kleuren, om nog meer charme te geven aan je interieur of badkamer.

Hoe is een spiegel samengesteld?

Iedereen gebruikt een spiegel, maar weet eigenlijk niet waaruit deze bestaat. Een spiegel bestaat uit drie lagen, waarvan de buitenste laag van glas is. De reflecterende metaallaag zit in het midden, die beschermd wordt door een afdeklaag. Deze laag bestaat uit zwarte lak die het niet mogelijk maakt dat je door de spiegel heen kunt kijken, iedere kleur spiegel op maat is op dezelfde manier samengesteld.In de webshop van glasgigant.nl vind je een groot aanbod aan spiegels. 

Spiegel op maat

Voor iedere ruimte een geschikte spiegel

Waar je een spiegel ook wilt hangen, voor iedere ruimte is er wel een geschikte spiegel in een bijpassende kleur. Wil je met spiegels een ruimtelijk effect creëren dan kun je dit doen in combinatie met zilveren spiegels, met de bronzen spiegel op maat zorg je voor een luxe en warme sfeer in de ruimte. Spiegels met een donkergrijze tint zijn perfect ter decoratie in een ruimte, vaak worden spiegels ook gebruik om een mooi effect te geven in bijvoorbeeld een vitrinekast. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *