Tip voor een duurzame raamhor

Logo-Unilux

Ben je op zoek naar een goede raamhor zodat er via de ramen geen vliegen , muggen en ander insecten meer binnen kunnen komen? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op website van het bedrijf Unilux. 

Altijd een oplossing bij Unilux 

Toen ik op het internet op zoek ging kreeg ik zeer veel zoekresultaten van veel verschillenden bedrijven die horren aanbieden. Nadat ik het tijdje op het internet op zoek was gegaan kwam ik terecht op de website van Unilux. Ik wilde zelf namelijk graag een raamhor aanschaffen maar een raamhor met een standaard afmeting paste niet. Daarom besloot ik ook om contact met het bedrijf op te nemen om te vragen naar advies en hulp.

horren

Zeer vriendelijk en uitgebreid geholpen door een van de medewerkers  

Toen ik contact met het bedrijf opnam werd ik erg vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen. Het bedrijf biedt onder andere ook horren op maat aan waardoor zij een uitstekende oplossing hadden voor mijn probleem. Ik besloot om over te gaan tot een aankoop en de hor werd erg snel geleverd en door een lokale expert geplaatst. Sinds de plaatsing van de hor heb ik geen last meer van insecten en daarom ben ik erg tevreden.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*