leuke tafel met spiegel

Ben jij van plan om binnenkort je woning te verlaten? Het is meer dan netjes dat je dan de woning volledig schoon achterlaat voor de volgende bewoners. Door Woning ontruimingservice in te schakelen ben jij verzekerd van een zeer dergelijke woningontruiming zonder enige stress. Lees gerust deze blog verder om meer te weten over het ontruimen van een woning.

Als je gebruikt maakt van professionele hulp weet je zeker dat je de woning naar tevredenheid van de woningcorporatie, de makerlaar en de volgende bewoners zult opleveren. Het bespaart jezelf ontzettend veel tijd en moeite om het zelf te doen. Daarbij is het ook een zeer zware klus, zowel fysiek als mentaal. Bij Woning Ontruimingservice houden we ons bezig met drie hoofdzaken, dit zijn woningontruiming, speciale woningontruiming en bijzondere schoonmaak. Deze hoofdzaken vertakken zich alle drie weer in meerdere bijzaken. Een voorbeeld is bijvoorbeeld het schoonmaken van een vervuilde woning.

Zo helpen wij ook onder andere bij verhuizingen. Wat ik nog mee kan geven voordat je echt denkt te beginnen aan de verhuizing, is het maken van foto’s van de woning. Het is namelijk altijd leuk om een paar mooie foto’s te hebben van het huis waar jij een aantal jaar in gewoond hebt. Straks bedenk je het pas als je al halverwege de klus zit en dan is het wellicht een minder leuke foto. Daarbij is het ook wel leuk om een paar foto’s te schieten van de verhuizing zelf.

Wat misschien ook wel handig is tijdens een verhuizing, is om te kijken of de nieuwe bewoners wellicht wat spullen van je willen overnemen. Dat scheelt voor beide partijen een hoop gedoe. Maar dit moet je dan wel duidelijk communiceren, zo voorkom je namelijk dat spullen per ongeluk worden afgevoerd die eigenlijk moesten blijven. Als je deze spullen door wilt geven aan de nieuwe bewoners is het wel handig om even een doekje erover te halen.