Mijn man en ik hebben al jaren dezelfde lelijke tafel. Hij is zwart en van de IKEA maar is inmiddels helemaal beschadigd door dat onze hond aan de poten heeft gebeten. Ik heb deze tafel nooit heel erg mooi gevonden maar we hebben hem gekocht omdat hij goedkoop was . Dat was dus lekker makkelijk maar mooi is die nooit geweest . Mijn schoonmoeder kwam later op bezoek en zei dat het echt tijd was om de tafel weg te doen nu wat meer geld hebben. We hebben namelijk 5 jaar lang minder geld gehad vanwege mijn man die zijn baan was verloren.  We konden dus alleen geld uitgeven aan de noodzakelijke dingen zoals boodschappen en niet aan dingen die niet noodzakelijk zijn. Ik zei tegen mijn man dat ik een tafel wilde van bruin hout want de kleur bruin vind ik veel mooier kleur dan de kleur zwart wat tafels betreft. Wij zijn naar de woonboulevard geweest en hebben meerdere winkels bekeken. In de eerste winkel waren er helemaal geen tafels van mooi bruin hout. Alleen tafels die er heel ouderwets uitzagen en ik wilde nou juist een moderne tafel. In de tweede winkel waar we naar binnen gingen was de service heel erg slecht, ik had namelijk een vraag de medewerker antwoordde heel erg ongeïnteresseerd. Ook moest ik even naar het toilet maar dat mocht niet. Ze zei dat het toilet alleen voor de werknemers was maar er was verder toch niemand in de winkel dus ik snapte niet waarom ik er niet even naar toe mocht. Toen besloten mijn man en ik maar even op het internet rond te zoeken naar een nieuwe tafel van bruin hout. Op internet vonden we vele dure tafels van bruin hout, en ook veel tafels die niet onze stijl waren. Op gegeven moment kwamen we op de website van houtcentre-debruin.nl terecht waar heel veel bruin hout te koop was. Mijn man zei: ‘Ik maak zelf wel een mooie tafel van bruin hout’ en dat vond ik een fantastisch goed idee. De tafel is nog niet klaar maar ik zie nu al dat het de mooiste tafel van bruin hout is die ik ooit heb gezien.

Een tafel maken van bruin hout is makkelijk met het hout van houtcentre-debruin.nl

Toen wij het hout wilden bestellen hadden wij nog een paar vragen. Wij namen contact op met de klantenservice en we kregen snel antwoord op onze vragen. Dit was zo’n fijne service. Het maakte mij en mijn man hartstikke blij.

Een nieuwe tafel zal onze woonkamer laten stralen

Samengevat zijn wij heel blij met deze houten planken van bruin hout omdat:

  • De kwaliteit van de planken heel goed is
  • Wij nu zelf een tafel kunnen creëren die bij ons past
  • De klantenservice was heel aardig en beleefd en beantwoorden onze vragen goed

Bent u ook op zoek naar planken van bruin hout om een mooi meubelstuk mee te creëren? Ga dan vooral naar deze website toe en bestel hier uw planken van bruin hout. U zult zien dat u hier de mooiste dingen mee kunt maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *