Mijn vriend en ik hadden net een huis gekocht en moesten daar nog heel veel aan doen. We hadden al weken bedacht wat we wilden gaan doen met de vloer, want we wilde graag een keer wat anders dan de standaard laminaat vloer. Mijn vriend vond een betonvloer eigenlijk heel erg mooi en na het zien van wat voorbeelden was ik eigenlijk ook wel heel erg enthousiast om dit in ons huis te laten plaatsen. We spraken daarom af dat we zouden gaan zoeken naar een bedrijf die een mooie betonvloer kon storten voor in ons nieuwe huis, maar dan wel tegen een gunstige prijs. Ik vond het zoeken online naar goede bedrijf altijd heel leuk want ik zag het dan als een uitdaging om een zo goed mogelijk bedrijf voor een zo een goed mogelijke prijs te krijgen. Ik vond op het internet al snel de website willemdesignvloeren.nl. Op deze website stond direct bij het openen van de homepage een foto van een mooie betonvloer waardoor het direct al leek dat ik aan het goede adres was. Ook het menu van de website gaf aan dat ik aan het goede adres was om een betonvloer te laten storten. Het gaf namelijk verschillende opties voor het storten van vloeren binnenshuis, op het terras of zelfs aan de wanden. Wij hadden enkel een betonvloer nodig voor de woonkamer, hal en bijkeuken. De website gaf aan dit vanaf 65m2 te doen, en gelukkig was dit een afmeting waar wij met ons huis aan zouden kunnen voldoen. Ik besloot de website helemaal door te kijken om er zeker van te zijn dat dit bedrijf het juiste bedrijf was om bij onze nieuwe woning een betonvloer te gaan storten. De website liet veel mooie foto’s zien en voorbeelden van de projecten, waardoor ik al een idee kreeg van het werk wat dit bedrijf zou afleveren. De website zag er heel erg veelbelovend uit en ik kreeg hoop dat dit het juiste bedrijf zou zijn. Ik besloot toch voor de zekerheid even telefonisch contact te zoeken om te vragen vanaf wanneer dit bedrijf beschikbaar was. Dit moest namelijk wel in ons schema van de verbouwing passen.

Een betonvloer laten storten kan bij dit bedrijf

Ik kreeg een super aardige vrouw aan de telefoon die aangaf dat een betonvloer laten storten binnen korte tijd geen enkel probleem was. We spraken de afmetingen door en ze gaf aan een offerte op te gaan sturen zodat wij deze rustig konden bekijken en deze dan konden bevestigen. Dit vond ik een goed idee, zo kon ik namelijk ook nog even met mijn vriend overleggen.

Vriendelijke medewerkers en een snelle levering

Uiteindelijk zijn wij met dit bedrijf in zee gegaan en we hebben er geen spijt van om de volgende redenen:

  • een betonvloer laten storten door dit bedrijf kon voor een gunstige prijs
  • een betonvloer laten storten kon snel plaatsvinden
  • De medewerkers van dit bedrijf waren zeer vriendelijk

Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden die graag een betonvloer wil laten storten. Ik ben namelijk erg tevreden over dit bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *