sanispecials-logo

Ik wil graag een tweede badkamer bouwen. De riolering was echter niet geschikt voor een normaal toilet. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een bedrijf die een goede sanibroyeur aanbiedt. 

toilet

Een zeer goede en overzichtelijke website

Toen ik op het internet op zoek ging naar een bedrijf die een goede sanibroyeur aanbiedt kreeg ik zeer veel zoekresultaten. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Sanispecials mij het meest aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website van het bedrijf staat onder andere vermeld dat het bedrijf:

  • 24/5 bereikbaar is voor vragen en advies
  • een klant gemiddelde heeft van een 9
  • gratis bezorgd bij een bestelling boven de 50 euro
  • een eigen showroom heeft

Dit pak mij persoonlijk allemaal super erg aan waardoor ik besloot om een kijkje te nemen in het assortiment van het bedrijf.

Een zeer ruime keuze bij Sanispecials 

Het bedrijf biedt een zeer groot assortiment aan waardoor ik erg veel keuze had tussen veel verschillende sanibroyeurs. Nadat ik een aantal sanibroyeurs met elkaar had vergeleken besloot ik om over te gaan tot een aankoop. Het bedrijf hanteert namelijk erg voordelige prijzen wat ikzelf erg aantrekkelijk vond. Mijn bestelling werd erg snel geleverd en was gemakkelijk om te plaatsen. Daarom ben ik ook super tevreden over zowel mijn aankoop als over het bedrijf.