Logo-Miltonhouse

Ik ben een aantal dagen geleden samen met mijn vriendin naar onze nieuwe woning in Arnhem. In onze nieuwe woning wilde ik graag een bartafel plaatsen en daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een bedrijf die dit aanbiedt.

Zeer veel meubelzaken bij mij in de buurt 

Toen ik op het internet op zoek ging naar een bedrijf die een mooie bartafel aanbiedt kreeg ik zeer veel zoekresultaten van verschillende meubelzaken bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Miltonhouse mij absoluut het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf uniek meubels aanbiedt die je niet terug zult vinden op een woonboulevard. Ook staat er op de website vermeld dat het bedrijf beschikt voor een grote showroom. Dit sprak mij persoonlijk super erg aan waardoor ik besloot om een bezoek aan deze showroom te brengen.

meubelzaak

Zeer snel en uitgebreid geholpen door env and verkopers

In de showroom werd ik erg vriendelijke en zeer uitgebreid geholpen door een van de verkopers van het bedrijf. We hebben vervolgens samen een aantal bartafels met elkaar vergeleken en ik besloot uiteindelijk om over te gaan tot een aankoop. De bartafel ziet er namelijk super mooi uit en werd aangeboden voor een voordelige prijs.